Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna alınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını esenlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapısı şekilde mutasavvertır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cihetı aralık opsiyonel olarak hileınan hidrolik şube ile henüz sık kullanım esenlanabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bağırsakeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

çatı çışitalarında kullanılan kapılar fiillevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride çevrilmiş kalabilir.

Bu kapılar asliye olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yetişmek üzere iki gruba ayrılır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Binalarda mukannen standartlarda zemin alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi Yangın Merdiveni Kapısı ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page